låsesmed amager - sikre dine vinduer

Æv sikre dine vinduer og slip for indbrud siger det bare!

SÅDAN SIKRER DU BEDST DINE VINDUER MOD INDBRUD – et tip fra en låsesmed.

Selvom vi her i Danmark er gode til at tage vores forholdsregler i kampen mod indbrud. bliver der i Danmark begået ca 5 indbrud i timen året rundt. Risikoen for indbrud er specielt stor om efteråret, hvor det er mørkt ude, hvilket gør det nemmere for tyven at komme ind uden at blive opdaget. For mange af os er vores første tanke at sikre vores døre med ekstra og mere avancerede låse for at holde indbrudstyven ude. Men det viser sig faktisk, at vinduer  af de mest oplagte måder for indbrudstyven at bane sig vej ind i vores hjem. Sikring af vinduer alfa og omega, hvis du ikke ønsker et uventet besøg af tyven.

Sikre dig selv!

Heldigvis er der en del, som du selv kan gøre for at sikre dig selv dine vinduer mod indbrud, og samtidig gøre det sværere for indbrudstyven at tvinge sig adgang til dit hjem. Som noget af det første er det en god idé at ringe en låsesmed. Vi fik god hjælp af disse her;  https://www.norhsikring.dk/laasesmed-amager/

De har afdeler i hele stor københavn også her;

Frederiksberg

Østerbro

Nørrebro

One Response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *